#ZUurHE

Met alle Ladies Circles in Nederland richten wij ons twee jaar lang op geld inzamelen en de ziekte van Huntington meer bekendheid geven.

Met het happen in een citroen hebben wij deze actie afgetrapt. Het bijten in een citroen geeft een van de symptomen weer van de ziekte van Huntington. Je gezicht vertrekt en maakt ongecontroleerde bewegingen. Dit is nog maar een klein deel van de ziekte, zuur he?

Als Ladies Circle houden wij lokale en landelijke acties. Daarnaast kun je ons steunen door het kopen van onze producten in de webshop of het maken van een donatie.

Draag ook je citroentje bij

Doneer: 
In samenwerking met Vereniging van Huntington willen we zorgtrajecten financieren voor gezinnen met Huntington. Deze zorgtrajecten bestaan uit het opzetten van een online en offline begeleiding en coachtraject voor gezinnen rondom mensen met Huntington wat geïmplementeerd zal worden bij diverse zorgaanbieders. Daarnaast financieren we in samenwerking met Campagneteam Huntington een onderzoekstraject voor een medicijn tegen Huntington. Onderaan deze pagina staat een QR code . Deze mag ook gedeeld worden. Wil je een bedrag overmaken op onze rekening? Dat kan op het volgende nummer: NL37 ABNA 0813 1021 03 t.n.v. Nationale Service Raad.

Kom zelf in actie
Verzin een leuke activiteit waarmee je geld ophaalt of kijk of er in de beurt een Ladies Circle is die jou kan ondersteunen. Alles is goed en alle kleine beetjes helpen! Tag ons op social zodat wij het kunnen delen.

Bedrijven in actie
Wil je als bedrijf je hard maken voor Huntington? Dan zijn wij er om je te helpen! Stuur een bericht naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word vrijwilliger
Vereniging van Huntington en Campagneteam Huntington werken volledig met vrijwilligers. Wil jij je inzetten voor Huntington kijk dan op hun websites.

Klik op onderstaand link voor het perspakket